Urmăreşte OFERTA LUNII propusă de cabinetul PSIHOTOTAL şi sună întotdeauna pentru programare.

TESTEAZA-TI ONLINE PERSONALITATEA SI AFLA CINE ESTI

"SISTEMUL PERSONALITATII" este lipsit de transparenta, astfel incat el nu poate fi cunoscut decat prin investigatii complexe, de natura psihologica, prin utilizarea de teste - instrumente care pot sa masoare. Deci fenomenul PERSONALITATII unei persoane poate fi cunoscut doar utilizand mijloace stiintifice deosebit de sensibile pentru a efectua o analiza eficienta.
Factorii psihologici nu actioneaza direct, nemijlocit si univoc asupra individului, ci prin filtrul particularitatilor sale individuale, specificitati ale caror radacin se afla in mica masura in elementele inascute ale personalitatii si in cea mai mare masura in istoria de viata personala si care ii determina un anumit tip de comportament, un anumit mod de a actiona si reactiona in spatiul psihologic.
Trasaturile personalitatii sunt considerate ca fiind variabile (au capacitatea de a se modifica). Trasaturile sunt ale personalitatii si nu ale comportamentului. Comportamentul poate fi privi numai ca indicator al trasaturi, caci adesea comportamentul poate fi vizibil, dar trasatura niciodata. Trasaturile de personalitate ale individului evolueaza in cursul vietii individului, deoarece el este in permanenta interactiune cu mediul social si cu cel fizic, in continua transformare.
Cunoasterea personalitatii / autocunoasterea permite trecerea la urmatorul pas: dezvoltarea personala.
http://clinica-psihologica-online.shopmania.biz/?utm_source=shopmania_widgets&utm_medium=web&utm_content=cabinetpsihototal.blogspot.roVrei sa te cunosti mai bine?
Emotiile iti coordoneaza viata? Sub impulsul emotiilor actionezi? Care sunt emotiile tale? Pe tine in ce parte te imping emotiile? Cum a fost ziua de azi pentru tine? Dar ieri, sau saptamana trecuta? Si daca mergi in urma si revezi viata ta…opreste-te o clipa…ce vise erau acolo? Ai ajuns acum unde voiai?
Sa te cunosti cat mai bine din punct de vedere afectiv, spiritual, psihic si chiar fizic, poate fi un veritabil atu in relatia ta cu ceilalti.
“Cine esti tu cu adevarat? Ce te stimuleaza in viata? Oare ce te nemultumeste? Esti fericit? Ce simti cu  adevarat?”

Vei afla care este  profilul tau, uitandu-te la portret, poti vedea trasaturi pe care le cunosti foarte bine, dar si trasaturi care pe care acum le descoperi.
Acest profil te ajuta sa te cunosti mai bine  si sa semnalizezi existenta unor probleme, care ignorate pot duce la conflicte cu ceilalti, izolare, singuratate, depresie, agresivitate, delicventa, abandon scolar.
Privind portretul tau din acel moment poti sa alegi cum vei comunica mai bine, cum vei reactiona in anumite situatii si cum sa te intelegi mai bine..
Ce este acela un :PROFIL PSIHOLOGIC?
Cunoaşterea cât mai complexa a propriei personalităţi, conştientizarea cogniţiilor, generatoare de trairi pozitive sau negative la impactul cu ceilalti precum si identificarea gamei de abilităti.
Oferim diverse metode si tehnici pentru a gasi solutii in viata, in aceste situatii critice, prin care trecem cu totii, fara a judeca, fara a da sfaturi, ci prin a va ajuta sa vedeti adevarul si sa va descoperiti propriile forte. Confidentialitatea, etica, seriozitatea si responsabilitatea sunt caracteristici de baza ale actului psihologic si ale activitatii noastre.


COMANDA