Adresa cabinetului, datele de contact psiholog Bârlad

Faceți căutări pe acest blog

Soluții psihologice online pentru COPII și ADOLESCENȚI

psiholog Barlad, cabinet psihologic Barlad


După ce în anul 2013 cercetătorii psihologi români au lansat prima soluție online pentru ADULȚI - Platforma profesională de prevenție și psihoterapie a ANXIETĂȚII, iar în anul 2019 se lansa Clinica online pentru tratarea DEPRESIEI, completând programele de intervenție psihoterapeutică în anul 2021 cu terapia online pentru BURNOUT – unde aceste platforme permit: evaluare psihologică de bază (diagnostic) și avansată (mecanisme, cauze, probleme asociate), dar și tratament de psihoterapie structurat pe module terapeutice multimedia sub ghidarea expertului psiholog, date științifice despre toate aspectele anxietate, depresiei și burnout-ului (statistici, cauze, biologie) prezentate în articole și materiale video într-un limbaj ușor de înțeles. 

      Anul 2022, mai exact începând cu luna martie, s-a lansat și prima platformă cu servicii psihologice online de evaluare clinică și programe de dezvoltare personală specifice copiilor (4 - 7 ani) și pentru adolescenți (13 - 19 ani), care se completează în ianuarie 2023 cu programul DEZVOLTAREA STRATEGIILOR DE ÎNVĂȚARE (13 - 18+ ani). Pe aceeastă platformă am și eu privilegiul ca psiholog clinician principal să fiu licențiată, dar și parteneră și astfel să lucrez aici cu copiii și adolescenții interesați de succesul lor personal. Atunci când am facut aceste alegeri de colaborare și implicare am fost în primul rând cu gândul la copiii, adolescenții, dar și la adulții (părinți / reprezentanți legali) care au responsabilitatea de a se ocupă de creșterea și dezvoltarea lor armonioasă. Astfel crește accesibilitatea serviciilor psihologice de bună calitate acordate celor ce locuiesc în România, cât și celor aflați la distanță în alte țări. (observații: primul client, care a accesat această platformă prin intermediul cabinetului Psihototal Bârlad, este un copil cu vârsta de 12 ani din Belgia). 

       Părinții interesați au posibilitatea de a alege, împreună cu psihologul, în baza unui contract de servicii psihologice încheiat, între mai multe pachete în funcție de nevoile identificate ale copilului sau adolescentului:

ü  Evaluarea psihologică:

·         Evaluarea pregătirii pentru școală

·         Evaluarea strategiilor de învățare si a motivației școlare

·         Evaluarea sănătății mintale

·         Evaluare pentru consiliere in carieră

·         Autocunoaștere si dezvoltare personală

·         Evaluarea competențelor cognitive și socio-emoționale ale adolescenților

·         Evaluare personalizată

ü  Program psihologic de intervenție

INSULA CALCULELOR


psiholog Barlad, cabinet psihologic PSIHOTOTAL Barlad

psiholog Barlad, Cabinet psihologic PSIHOTOTAL Barlad

























ü  Program psihologic de prevenție 

psiholog Barlad, cabinet psihologic PSIHOTOTAL Barlad


üȘedințe online prin funcția de videoconferință.

Oriunde v-ați afla, fie că sunteți pe laptop, dekstop, telefon sau tabletă, puteți accesa serviciile psihologice (pentru copii, pentru adolescenți, pentru adulți), reducând astfel costurile de deplasare, impedimente legate de programare (o anumita zi și o anumita oră stabilită cu psihologul) sau impedimentul legat de limba țării în care locuiți.

Toate cele programele din platforma online sunt disponibile prin cabinetul psihologic PSIHOTOTAL, în calitate de psiholog colaborator cu firma de cercetare parteneră, iar dumneavoastră beneficiați de aceste resurse prin încheierea unui contract de acordare a serviciului psihologic  necesar nevoilor personalizate.

Programele online psihologice de intervenție și dezvoltare personală din platforma pentru copil & adolescent, solicită să faci o plată unică în contul cabinetului în baza unui contract de servicii, iar de aici ne ocupăm noi, astfel încât copilul / adolescentul să beneficieze de acces NELIMITAT până la împlinirea limitei de vârstă:

·         Programul de Intervenție Pregătirea Pentru Școală (5 – 7 ani) 

https://cabinetpsihototal.blogspot.com/p/pregatirea-pentru-scoala-program-de.html

·         Programul de Intervenție Dezvoltarea socio-emoțională a adolescenților (13 – 18 ani)

https://cabinetpsihototal.blogspot.com/p/dezvoltarea-competentelor-emotionale-si.html

·         Programul de intervenție DEZVOLTAREA STRATEGIILOR DE ÎNVĂȚARE (13 – 19 ani)

https://cabinetpsihototal.blogspot.com/p/evaluarea-strategiilor-de.html

·         Program educațional INSULA CALCULELOR pentru copii (5 - 8 ani) 

https://cabinetpsihototal.blogspot.com/p/insula-calculelor-programul-educational.html

·         Evaluarea strategiilor de învățare

https://cabinetpsihototal.blogspot.com/p/evaluarea-strategiilor-de.html

 RESURSĂ GRATUITĂ LA DISPOZIȚIA PĂRINȚILOR: poți să urmărești toată seria „PARENTING CONȘTIENT” înscriindu-te aici: https://t.me/psiholog10