Urmăreşte OFERTA LUNII propusă de cabinetul PSIHOTOTAL şi sună întotdeauna pentru programare la numărul de telefon 0743570171.

Vrei COPIL IN PLASAMENT si sa-i oferi o FAMILIE?

Plasamentul copilului constituie o măsură de protecție specială, având caracter temporar, care poate fi dispusă, după caz, în condițiile art. 62 alin. (1) din Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, republicată, cu modificările și completările ulterioare, la o persoană sau familie ori la un asistent maternal, în condițiile legii. Persoana sau familia la care se dispune plasamentul poate fi:
a) persoana sau familia care face parte din familia extinsă, respectiv rudă până la gradul al IV-lea inclusiv cu copilul;
b) persoana sau familia care face parte din rețeaua socială a copilului, respectiv rude, altele decât cele până la gradul al IV-lea inclusiv, afini, cunoștințe sau prieteni ai familiei ori ai familiei extinse a copilului față de care acesta a dezvoltat relații de atașament sau alături de care s-a bucurat de viața de familie. Poate primi copii în plasament persoana sau familia ai cărei membrii au vârsta de minimum 18 ani, au capacitate deplină de exercițiu, domiciliul în România.

Pentru a beneficia de evaluarea psihologică în baza cărei se eliberează avizul psihologic, sună pentru programare la numărul de telefon 0743570171.

Cu stima pentru decizia ta de a reusi,
psiholog Carmen Grapa